IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Det multidimensionelle væsen – del4

Paper Bag Syndrome
Lige nu befinder mange af os os i de mest intense lag af vores personlige transformationsproces og følelsesmæssige healing, og det kan være udmattende. Vi er ikke kun i gang med vores eget følelsesmæssige forløsningsarbejde, men nu synes andre mennesker i vores nærhed at have brug for hjælp mere end nogensinde! Vores telefoner kimer, folk har brug for råd og vejledning! De, der vågner, ser ud til at fungere som et informationscenter, der leder andre til deres næste destination. Selv noget så simpelt som at lede nogen til den nærmeste tankstation synes at være din eneste opgave på gaden, mens du er i selskab med hundredvis omkring dig. Er du iført en uniform? Hvordan ved de, at du har svaret på deres spørgsmål?
Jeg vil gerne lykønske dem af jer, der oplever dette, da I må erkende jeres mestring, og at I er mere sammen, end I selv tror. I vibrerer højere. Du er ved at lære at være en mester. Ejer det.Så når vi ejer og står i vores mesterskab, virker det besynderligt, at så mange af os føler, at vi ikke kunne manifestere os ud af en papirspose i disse dage. Der er så mange ting i vores liv, der føles desorienterende og uplanlagte. Det sender et ret blandet budskab, gør det ikke? Åh Guddommelige Multidimensionelle Gud-Selv, manifesterer du dig her i denne tæthed eller i den 122. dimension? Vi bliver ved med at tjekke vores indre virkelighed ved siden af den ydre virkelighed, og dualiteten er der stadig! Hvordan kan det være? Er vi her bare for at stå på fortovet og lede folk hen til den næste tværgade?Med min gamle økonomiske baggrund i Lisa Part One-livet bringer det mig til begrebet at analysere kløften. På en eller anden måde er vi herovre og ser på, hvordan det ser ud derovre. Vi kan se, føle, smage og næsten sidde på denne nye virkelighed, men når vi åbner øjnene tilstrækkeligt meget, forsvinder den ud af syne. Vi begynder at overanalysere alt, hvad vi gjorde eller ikke gjorde her, for at få den nye virkelighed derovre til at blive en klar manifestation i nutidens tæthed. Der er stadig en kløft. Og hvis det ikke er på vores tidsplan, eller vi har oplevet det i fortiden, slår vi mentalt os selv oven i hovedet for vores mindre end perfekte manifestationsevner. Mange mennesker har følt, at de gjorde noget forkert. Lidet anede vi, at det åndelige fundament er ved at blive bygget til noget, der er så stort, så enormt, at det er ubeskriveligt. Kvantespringet i evolutionen for uanede mængder af livsformer åbner enorme muligheder for os, for at lege og opleve i et helt nyt paradigme. Det grundarbejde, vi er ved at lægge i denne tid, er langt ud over vores trossystem i sit omfang og sin virkning. Det er ikke op til os som ego-selv at blande os i skabelsesmekanismerne for multidimensionel opstigning af en hel art, for slet ikke at tale om den planetariske og universelle krop. Lad os for guds skyld falde til ro. Jeg tror godt, vi kan leve med en overgangsperiode ind i vores nye virkelighed. Lad os lære kunsten at overgive os og slappe lidt af.

Vi befinder os ved et omdrejningspunkt for en meget interessant energidynamik set fra et dimensionelt virkelighedsperspektiv. Denne faseovergang er noget, vi har forberedt os på og trænet til i et godt stykke tid. Vi er meget tættere end nogensinde før på en ny virkelighed, og alligevel føles den stadig uhåndgribelig og tvetydig. Det guddommelige paradoks synes at blive forstærket på alle niveauer af det, vi oplever i vores liv. Vores munde løber i vand efter noget lækkert, men vi har ingen anelse om, hvad vi skal til at smage eller sluge.

Men vi bliver klarere og klarere hver dag omkring vores valg, beslutninger og det, der ligger i vores egen personlige integritet og spirituelle sandhed. Vi rydder op i lag på lag af slim og snavs fra vores underbevidsthed, indre barn og endda det kollektive ubevidste sind. Selv forfædrene dukker op, når de kan, med en æterisk støvsuger, der hjælper os med den nødvendige støvsugning og spirituelle rengøring af huset.

Universet venter på, at vi er fuldt til stede, fuldt bevidste og fuldt strålende som de lyspunkter og den sandhed, vi virkelig er. Du ved, de såkaldte guder med hukommelsestab. Og alligevel tror vi stadig ikke på, at det kan være sandt. Vi har en tå inde og en tå ude, og det føles godt, men det føles nogle gange for godt til at være sandt. Vi er på de næste niveauer, hvor vi fuldt ud omfavner de oplevelsesmæssige komponenter af vores multidimensionelle gudsvæsen i stedet for blot at intellektualisere det. Når vi er Gud-væren, er der ingen grænser, og der er ingen begrænsninger. Og det er der, vi er nu.

Lad os alle rejse os op sammen, for vi er her alle som én! Der er ingen grund til at manifestere denne fantastiske nye virkelighed på grund af utålmodighed. Når du så vågner op til din Gud-væren-hed og siger: Åh nej, det var ikke det, jeg ønskede! Vi må være krystalklare i vores fokus som ansvarlige manifestatører og medskabere, i guddommelig perfektion og harmløshed over for hele skabelsen. Dette er en direkte funktion af vores spirituelle indvielse i at legemliggøre vores guddommelighed, så bliver det ubesværet. Indtil da er vi stadig i træning, så lad os have lidt humor og sjov med det hele. Det kræver en masse ingredienser, kærlighed og muligvis simren at skabe et hot univers.

Jeg indrømmer, at jeg stadig simrer og inviterer resten af mine medsimrere til at komme med i gryden. Vi er her sammen. Det er nyt, og det er dig! Jeg elsker jer.

Indtil da, bliv i lysstyrken fra dit hjerte og din sjæls vej, vi er her som én!

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »