IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

De mørke kræfter og mørke væsener – del7

Almindige fakta om enheder, besiddelser og personer:

– Enhedstilknytninger vil blive hos dig indtil din død, medmindre de fjernes.
– Entiteterne er ligeglade med alle på denne planet og er kun interesseret i sig selv og i hvad de kan tage fra en anden person.
– Entiteter ønsker, at du skal frygte dem, for hvis du ikke frygtede dem, ville de ikke have nogen magt.
– Entiteter kan ødelægge visse mennesker eller hjælpe dem med at ødelægge sig selv, og de vil ikke føle sympati for dem på nogen måde.
– De fleste mennesker, der har entiteter, ved ikke, at de har dem.
– De fleste mennesker med entiteter vil leve hele deres liv med dem.
– Mange mennesker, der har fået fjernet entiteter fra sig selv, vil normalt få nye entiteter senere i livet.
– Mange små børn, kæledyr og gamle mennesker har tilknytninger til entiteter.
– Næsten hele menneskeheden er påvirket af entiteter, enten gennem dem selv eller gennem de mennesker, de er omkring dem.
– Åndelig beskyttelse kommer ikke af at være et religiøst menneske, læse bøger, gå i kirke, bede for det, lave yoga, meditation, tænke positivt, spise vegetarisk eller motionere. (Nogle af disse ting kan hjælpe dig på andre områder af dit liv, men ikke i forbindelse med håndtering af entiteter).

– Virkelig beskyttelse kommer fra at være et handlekraftigt individ på et energetisk niveau; det, der omtales som værende “hel” åndeligt og energetisk (der mangler ikke sjælsfragmenter). Det hjælper også med ikke at åbne nye døre/døre for entiteter, at rydde frygtbaserede overbevisninger og at heale andre dele af dig selv, der er relateret til dig som væsen.
– Religiøse kors, helligt vand, “særlige” lyde, stearinlys, “positiv energi”, krystaller, amuletter, salvie, reiki, besværgelser og sange har ingen som helst indflydelse på entiteter. (Nogle åndelige entiteter/spøgelser kan være villige til at gå eller blive guidet til den anden side gennem meget basale clearingmetoder eller ved blot at bede englene om at komme og hente dem, men mørke kræfter fungerer ikke på den måde og reagerer ikke på svage, ubemyndigede eller urealistiske fjernelsesforsøg, metoder eller ideer.
– Bare fordi du ikke “tror” på ånder eller mørke væsener, betyder det ikke, at du ikke kan hente dem op. Det svarer til at sige, at hvis du ikke tror på kræft, kan du ikke få det.
– Bare fordi du ikke “mærker” nogen entiteter omkring dig betyder det ikke, at de ikke er der, det betyder blot, at du har vænnet dig til at føle dem, eller at du er så lukket psykisk af, at du ikke kan mærke dem.
– Entiteterne ønsker ikke, at du skal slippe af med dem, derfor vil de forsøge at holde folk i frygt for at forsøge at fjerne dem eller finde nogen til at fjerne dem.
– Uanset hvor intelligent, avanceret, åndelig eller bevidst du tror, du er, er du stadig modtagelig for at opsamle dæmoner, ånder og mørke kræfter gennem følelser som frygt og vrede, brug af stoffer og/eller alkohol, sex og tab af sjælen.
– Tilknytning til entiteter er den mest ukendte, kontroversielle, misforståede og tilsidesatte form for energetisk og åndelig sygdom på jorden.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »