IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

De mørke kræfter og mørke væsener – del2

Hvordan ånder og mørke kræfter knytter sig til mennesker

Mørke kræfter og ånder knytter sig til mennesker gennem snit, huller og forvrængninger i energifeltet (auraen). Energifeltet er et ydre lag af energi, der udgår fra ethvert menneske. Der opstår snit og huller (energetiske åbninger) i energifeltet på grund af svage følelser og tab af personlig magt. Snit og huller, der opstår i energifeltet, kan være enten midlertidige eller permanente. Midlertidige snit og huller i energifeltet er forårsaget af frygt, vrede og alle frygtrelaterede følelser, brug af stoffer og/eller alkohol og tab af personlig magt. Personlig magt er tabt på grund af brug af stoffer, alkohol, frygt, vrede, ved at give dele af din magt væk til andre og ved tab af sjælen på grund af traumatiske oplevelser. Permanente snit og huller i energifeltet skyldes et tab af personlig magt på et dybere niveau, der involverer sjælstab/søfragmentering.

Hvorfor knytter ånder og mørke kræfter sig til mennesker?

Ånder og mørke væsener knytter sig til mennesker af forskellige årsager. Ånder/spøgelser/menneskelige sjæle knytter sig til mennesker, fordi det giver dem en menneskekrop til at besætte, en energi eller sjæl (livskraft) at ernære sig af og en måde at leve gennem en anden person. Mørke kræfter/Dæmoner/Negative væsener knytter sig til mennesker af stort set helt forskellige årsager. Mørke kræfter er en del af en energikrig eller åndelig kamp, om man vil, på jorden. Deres formål er at knytte sig til mennesker. De er væsener, der får deres kraft ved at stjæle andre væseners kraft. Mørke kræfter tiltrækkes af alle levende væsener, hvoraf nogle kan kaldes “trusler”, og andre blot er en afspejling af dem selv. Mørke væsener er mere tiltrukket af dem, der resonerer på deres frekvens eller niveau. Din egen “mørke side” er døråbningen for dæmoner og mørke kræfter. Hvad er din mørke side eller skygge? Din mørke side eller skygge er dele af dit selv, der er uhealede, uelskede, ubeskyttede og i frygt. Din mørke side er alt ved dig, der nærer eller støtter det lavere selv eller dit lavere væsen; dele af dig selv, der holder dig på linje med en mørk frekvens. Din mørke side er dele af dig selv, som du har nægtet at bringe ind i lyset, de er derfor “mørke”. Hvad er mørkt? Det modsatte af kærlighed.

Alt hvad du tænker, den måde du føler på, den måde du ser livet på, den måde du interagerer med andre på, din åndelige/energetiske sundhed, dine overbevisninger og indre programmering, dine livsstilsvaner og personlighed kan alle kaldes dele af din mørke side. Jo større din mørke side er, eller jo flere dele af dig selv, der er “i mørke”, jo flere dæmoner, mørke væsener og ånder kan nære sig fra dig.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »