IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Core Triad

DV Kerne Triade

De kernepraksisser, der læres i DV Syntese-fællesskabet, er at beskytte den menneskelige aura mod højrisikoadfærd, hvoraf nogle fremmes i mange New Age-materialer, der opfordrer til kanalisering og astral projektion uden nogen form for lært psykisk selvforsvar.

Bevidsthedsudvidelse handler om at træne sindet.

De mange gratis grundmaterialer som 12D Shield, Psychic Self Defense Series og Ascension-materialerne er designet til at genuddanne mennesker til at få adgang til den højere sandhed om de nuværende dagsordener på planeten jorden. Ved at blive informeret får man mulighed for bevidst at deltage i personlig åndelig vækst, udvide bevidstheden og kultivere energetisk skelneevne gennem øget højere sensorisk perception. Kontrollørerne ønsker ikke, at denne viden skal spredes, og derfor bruger de alle metoder til at miskreditere og afvise informationen.

Hvor kan jeg starte?

Vi er klar over, at der er så stor variation i de enkelte opstigningsstadier, og at vores materiale her kan være overvældende at navigere i. Tag kun det til dig, som føles rigtigt for dig, og kassér resten. Vi har nogle hurtige forslag til, hvordan du kan begynde lige nu. Tag en 30-dages udfordring med 12D-skjoldet og refokusering af dit egosind, og se de resultater, du får ved daglig brug!

Det følgende er vigtige oplysninger og trin, der introducerer dig til DV-materialet og giver dig værktøjer, du kan bruge med det samme! Gennemse og afprøv alt materialet, som du føler dig vejledt, men bemærk: Opstigningsmaterialet er tæt pakket med information og ofte overvældende for folk, der for nylig har stiftet bekendtskab med disse termer. Tag det i dit eget tempo, men vær konsekvent og dedikeret i din praksis, og du vil opleve mange forbedringer, f.eks. i mental og følelsesmæssig frihed.

 • Aktivér dit 12D-skjold som en daglig meditationsøvelse
 • Fjern negative ego-frygt-programmer
 • Mental disciplin gennem dedikeret fokus og meditation for at udvide bevidstheden
 • Løs følelsesmæssige konflikter i smertekroppen.
 • DV Core Triad daglige teknikker.

Alle disse trin er en del af at forpligte sig til DV Core Triad-praksisserne hver dag.

Disciplinér dit sind

Konsekvent meditationspraksis hjælper med at træne et udisciplineret og rodet sind til at udvikle højere bevidsthed og finde indre fred. Meditation kan anvendes i mange forskellige teknikker og er nyttig til at lette tilgivelse og give slip på negativitet i mange former. I de tidlige stadier af udviklingen af meditationsevner skal du sidde og slappe af og lære at observere tanker, der passerer igennem uden at have tilknytning til dem. Når du bemærker “tanke”-mønsteret, skal du give slip på det og bringe dit fokus tilbage til nuet.

Krystal Aegis

Krystal Aegis Guardian Host-programmet blev født ud af de mange anmodninger om hjælp fra mennesker, der kæmper for at frigøre sig fra looping negative tanker, looping negative følelser eller impulser til afhængighed og anden destruktiv adfærd, der betragtes som normal i det nuværende verdensbillede. Skygger er kun magtfulde, når de forbliver skjulte og begravede, da skyggen maskerer sig i falskhed, der bruger frygt til at pine os med løgne. Vær modig til at afsløre dem og erstatte dem for at komme i kontakt med dit virkelige spirituelle selv. Det evige selv, som: Jeg er Gud, jeg er suveræn, jeg er fri!

Krystal Aegis-praksissens formål er at komme på linje med vores sande indre spirituelle natur. Som med ethvert komplekst og præcist instrument kræver vores væsen kalibrering. Fra januar 2013 har vores planet ændret sig, ikke kun i vibration, men også i den energetiske kernestruktur, som også kaldes det planetariske værtskab. Krystalværten foretager nu ændringer i kernefrekvensstrukturerne samt i instruktionerne på vores planet, hvilket har stor indflydelse på vores fysiske, mentale, følelsesmæssige og spirituelle velbefindende. Disse kernetoner er KA RA YA SA TA AA LA.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »