IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Controller-programmer

Controller-programmer er et udtryk, der bruges til at beskrive flere lag af Victimizer Mind Control-software, der bruges til psykologisk og følelsesmæssigt at programmere menneskeheden til at tænke tanker om vold og had for at tro på Archontic Deception Behaviors frygtbaserede kontrolsystemer som en normal måde at leve på jorden. Gennem den bevidste psyko-spirituelle krigsførelse mod den menneskelige befolknings sind, bliver befolkningen gjort underdanig til at følge NAA, der maskerer sig som den falske konge af tyranni og magtelite.

De tre vigtigste kontrolprogrammer, der overføres til jordens befolkning:

 • Armageddon-software
 • Seksuel elendighed
 • Victim-Victimizer

Armageddon Softwares primære mål er at ødelægge Moderprincippet gennem den gradvise ødelæggelse af jorden og ødelægge den personlige vilje i det 3. chakra og det bevidste sind i masserne på jorden. Gennem målrettet tilskyndelse til terrorisme og trusler om katastrofer og pest (sygdom) i massemedierne holder dette befolkningen i frygt for trusler udefra, underkastelse og støtter NAA’s militære krigsprogram.

Seksuel elendighed Softwarens primære mål er at ødelægge mænds og kvinders enhed og seksuelle sundhed ved at splitte de seksuelle energier ad og fremme seksuelle forvrængninger, seksuelle traumer og seksuelle elendighedsprogrammer. Dette er designet til i sidste ende at ødelægge den indre Christos-Sophia og det hellige foreningsprincip om enhed. Det er rettet mod det 2. chakra og designet til at øge smertekroppen i den menneskelige befolkning. Når en person er i utrolig uro og smerte, er de lette at kontrollere og besætte.

Victim-Victimizer Softwarens primære mål er at ødelægge Faderprincippet gennem frygtprogrammer, der er designet til at holde mennesker i primitiv overlevelsesbevidsthed, så de forbliver slaver i frekvenshegnet. Den er rettet mod 1. chakra og påvirker det ubevidste sind. Når mennesker er bange for Gud, underkaster de sig let den falske tyranni-konge, der fremmes i religionerne af de falske fremmede guder.

Kollektive arketyper for ofre

Victimizer Collective Archetypes er de vigtigste Mind Control-arketyper, der bruges til at påvirke Victim-Victimizer (VV)-programmering til at kontrollere og manipulere det ubevidste sind i den kollektive bevidsthed hos mennesker på planeten jorden. Dette er generelle frygtbaserede niveauer af transmission af NAA-teknologi på og uden for planeten gennem ekstrem lav frekvens (ELF), GWEN og radiobølger, der sendes ind i planetens krop og jordoverfladen for at påvirke det ubevidste sind (1. chakra), det neurologiske system og hjernen i menneskehedens kollektive racesind. Dette er designet til at pulse transmissioner af frygtbaseret overlevelsesbevidsthed gennem hele planeten for at holde mennesker polariseret i deres tre nederste energicentre kendt som de tre lag af ego. Dette er et af Controller-programmerne til at afbryde og skade det direkte åndelige forhold til Guds Faderprincip og erstatte dette forhold med de falske fremmede guder. Disse generelle ELF-pulser, der sendes ind i planetens krop, kaldes Consciousness Sweeps.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »