IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

At forklare “æterenergi” til et 3D-menneske er som at forklare en fisk, hvad vand er

At forklare “æterenergi” til et 3D-menneske er som at forklare en fisk, hvad vand er.

Den er overalt omkring os – den er os. Det er ALT. Det er den ENE guddommelige bevidsthed. Æter – Prana, Qi, Chi, Kildeenergi, Nulpunktsenergi eller i kvantefysik kaldes det rumtidsvakuumfeltet.

Det er en uudtømmelig nulpunktsenergi i æteren. Nassim Haramein siger, at vi bruger flere Enheder af Energi i vores krop til at fungere i vores daglige liv, end vi får fra vores daglige fødekilde – hvilket betyder, at vores krop allerede bruger denne Nulpunktsenergikilde. Den gør det naturligt. Det er den samme Energi, som Tesla bruger til sine maskiner til fri energi.

ALT er forbundet. Hver tomme af Æteren er en uendelig mængde fri energi. Dette er den største hemmelighed, der er tilbageholdt for menneskeheden. Viden er ude. At vente på at matrixen fortæller dig om Æterenergi er som at vente på at nogen fortæller dig om Solen & giver dig tilladelse til at bruge Solens Kraft. Hvad venter du på? ✨👁✨

Kilde https://t.me/drue86/25610

Kildekoden skaber fysisk virkelighed

ligesom det at skrive en back-end kildekode kan skabe et websted, en app eller et program. Kildekoden er din energetiske signatur – din energi, frekvens, vibration, hensigt, tanker og følelsesmæssige tilstand. Disse er alle ikke-fysiske elementer.

Tesla sagde “den dag videnskaben begynder at studere ikke-fysiske fænomener, vil den gøre større fremskridt på et årti end i alle de foregående århundreder af dens eksistens”.

For virkelig at skabe, ændre eller redigere det “fysiske rige” må du forstå og arbejde dygtigt med det ikke-fysiske.

Hvorfor siger man: “Dette er en åndelig krig, eller det bliver bibelsk”?

At have sand viden om de æteriske love var den fordel, som de mørke kræfter havde over 3D-mennesker. At placere al energi & fokus i det fysiske rige har været en tabt kamp mod kræfter, der opererer i det ikke-fysiske rige. Sløret er nu løftet – træd ind i det udvidede Lys forbi 3. tæthedsgrad. ✨🙏🏽👁🤍✨

Kilde: https://t.me/drue86/25671

Dette er en åndelig og energimæssig krig

men hvad betyder det egentlig? Det betyder, at angreb på menneskeheden også kommer massivt i ikke-fysiske former – stråling, frekvens & (mørk) energi eller usynlige væsener. Derfor SKAL mennesker blive opmærksomme på disse emner meget hurtigt – for at handle i overensstemmelse hermed. For at afskærme & beskytte ens Energi & Aurafeltet.

Vi må arbejde i æterisk energi eller livskraft eller nulpunktsenergi. De skyldige er afhængige af menneskelig uvidenhed på disse områder for at opretholde deres indflydelse & fordel på de kontinuerlige angreb & fælde dem i manifestationer & realiteter i lavere tidslinjer – uden fuld bevidsthed om, hvad der virkelig foregår.

Hvad er Æteren?

Kilde: https://t.me/c/1341659151/79499

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »