IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

11 tegn og symptomer på, at dit tredje øje er ved at åbne sig mere.

Podcast, Lin med kommentarer til symtomer.

Mere podcasts finder du her: podcast.danmarkvaagner.dk

Det tredje øje er kendt som det indre øje. Det henviser til den port, der fører til rum og riger med større indre bevidsthed.

Den tid, der er nødvendig for at åbne det tredje øje, er forskellig for hver menneske. Hvis du har udviklet dig åndeligt eller forsøgt at gøre åndelige fremskridt i tidligere liv, kan det tage meget kort tid at opleve åbningen af det tredje øje. Det tredje øje er ofte forbundet med *clairvoyance, religiøse visioner, intuition, ud-af-kroppen-oplevelser og evnen til at observere chakraer og auraer. Du kan også opleve usædvanlige tilstande efter åbning af det tredje øje. Nogle af disse oplevelser er behagelige, andre er ikke. Specialister råder folk til at forsøge at hæve deres vibrationer, for kun da vil de kunne se højere dimensioner. Hvis du hæver din vibration til et meget højt niveau (fred, kærlighed, taknemmelighed og lykke), vil du kunne se ind i udviklede verdener end den, vi lever i.

Du vil vide med sikkerhed, at du befinder dig i en sådan dimension, når du ser klare og levende farver, og når luften synes at være oversvømmet af gyldent lys, da gyldne/hvide farver vil være fremherskende i disse dimensioner.

1. Overfølsomhed

Når du har åbnet dit tredje øje, vil du blive mere følsom over for andres energier, du vil få mulighed for at møde både gode og dårlige energier.

2. Intensivt tryk på dit Ajna Chakra

Denne fornemmelse kan også føles som om den kommer indefra, som regel fra 2 tommer eller mere under panden. Bemærk – Efter at have oplevet denne type hovedpine eller tryk i panden, kan du vågne op en morgen med en rykkende eller prikkende fornemmelse i dette område, svarende til gåsehud. Denne fornemmelse kan være meget intens, som om det er noget der. Følelsen af pulsering eller vibration vil fortsætte hele dagen, og du kan “høre” lyde, der kommer fra dit hoved. Dette er et positivt tegn på at pinealkirtlen er aktivert og fungerer sundere.

3. Migræne

4. Intuition

Mennesker, der har gavn af åbningen af det tredje øje, har også en meget stærk intuition. Desuden kan de forudse fremtidige begivenheder og også fornemme andre ting fra og uden for den virkelighed, som vi kender den.

Dette fænomen kan ikke forklares med ord, fordi det er en tilstand, der ligger uden for denne verden. Desuden, når din intuition er fuldt udviklet, vil du stå fast på din tro og viden, uanset hvem der modsætter sig dig. Albert Einstein sagde: “Det eneste virkeligt værdifulde er intuition.

5. Clairvoyante Evner

Clairvoyance er evnen til at se ting, der er skjult. Du vil også nu bemærke mere strålende og levende farver, såsom – i blomster, blade og himlen, og du vil begynde at se lysglimt omkring dig. Bemærk – du behøver ikke at lukke øjnene for at have denne evne.

6. Følsomhed over for lyd

Dette tegn er specifikt for spirituelle mennesker de bliver forstyrret af stærke eller endda lave lyde. Nogle af disse lyde bliver assimileret af hjernen og bliver som regel omdannet til ekstremt stærke følelser, som ikke kan forbindes med noget de nogensinde har levet før.

7. Øget kreativitet

Kreativitet er en kraftfuld kraft, der er blevet givet dig som en gave, der skal bruges på en konstruktiv og positiv måde. Desuden forbinder kreativitet os med den Højeste Bevidsthed ved at tvinge os til at stole på det, vi har i os selv (især ved hjælp af Ajna Chakraet), og jo oftere vi gør det, jo mere og lettere kan du forbinde dig med den Højeste Bevidsthed. Desuden bliver du konstant bombarderet med ideer. Du modtager f.eks. ideer, billeder, musik og andre kreative inspirationer, som regel i et overvældende tempo.

8. Levende drømme

Levende drømme er intense drømme, der bliver hængende i dit sind og føles som virkelige minder. Under disse levende drømme frigør du bogstaveligt talt gamle energier fra din aura. Desuden husker du og forbinder dig med tidligere minder, liv, viden og erfaringer, alt sammen god information, som du kan bruge i hverdagen. Du kan også opleve ændringer i dit søvnmønster, herunder – behov for mere eller mindre søvn end normalt, perioder med søvnløshed eller rastløshed og bølger af ekstrem træthed, der kommer og går uventet.

9. Ændringer i Ernæring

Under åbningen af Ajna-chakraet kan du foretage nogle ændringer i din almindelige kost, f.eks. ved at afstå fra at drikke alkoholiske drikkevarer og vælge andre fødevarer end tidligere, især hele friske frugter og grøntsager. Disse fødevarer vil holde din vibration høj og hjælpe dig med at opretholde et højt energiniveau. Fødevarer med høj vibration omfatter: Nødder, frø og spirer, Mørke grønne blade, Urteteer, Korn som brune ris, amaranth, boghvede og spelt, Økologisk frugt og grøntsager, Urter og krydderier.

10. Klarhed

Mental klarhed betyder klarhed i opfattelsen eller frihed fra tvetydighed.
Gotthold Ephraim Lessing sagde: “For mig ligger den største skønhed altid i den største klarhed. “Når dit tredje øje åbner sig, kan du opfatte mere klart, hvad der er uvenligt og hvad der er venligt.” Desuden kan du fornemme begivenhederne i det, der sker, og du vil simpelthen “vide” noget, før det sker.

11. Synkroniciteter

Du ser synkroniciteter som målrettede begivenheder. Desuden forstår du nu, at der ikke er nogen tilfældigheder. bemærk – Synkroniciteter kan manifestere sig i et utal af former. Populære typer omfatter: Begivenheder, Symboler, Ord, Tal, Navne. Carl Jung sagde engang: “Synkronicitet viser den meningsfulde forbindelse mellem den subjektive og objektive verden.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »