IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Vejen til fred.

Du er ikke svag og har aldrig været det, du har blot fået din energi ubevidst suget ud af dig. Der er intet at fortryde, og du har heller ikke skylden for noget som helst – alt sammen blot begreber, der tjener til at holde dig i offerrollen. Til at holde dig i gang med at brokke dig og til at blive ved med at suge din energi.

Hold op med at tænke sådan, ellers vil det blive sandt. Dine tanker er så magtfulde, bliv bevidst om det. Det er heller ikke alle tanker, der er dine, de fleste sjæle bliver manipuleret af tanker, der sendes til dem, og så identificerer sjælene sig med dem og tror, at det er fra dem selv eller en besked indefra.

Men det er den reneste manipulation for at holde jer i mørke, kun på denne måde vil I fortsætte med frivilligt at donere jeres egen energi. Løgnen og det tilhørende bedrag er så enormt, at de fleste stadig ikke kan forstå, at intet af showet her er virkeligt – undtagen din sjæl.

At blive fredelig er at forstå dig selv. Ikke flere ubesvarede spørgsmål og ikke flere begær – det er en tilstand af fuldstændig bevidsthed om ens væsen. Den dybe forbindelse med helheden, som altid har dannet en enhed. De kunstigt installerede filtre skabte kun det indtryk, at vi var adskilt fra alting og måtte udholde denne triste tilværelse.

Men så snart vi internaliserer skønheden og skabelsens hellige gave, bryder vi alle de kæder, der binder os, og går ind i selvhjælp og tager endelig ansvar for alle vores bevidst trufne beslutninger. Vi tager vores energi tilbage og beskytter vores aura samt vores miljø.

Fra nu af bevæger vi os stille og roligt og observerer med et vågent øje fra superpositionen. Vi kredser rundt om alle omstændigheder som en klog ørn og ved altid at stole på vores egen intuition. Der er ingen uklarheder mere, og vi kender til vores kald og vores udstråling, for vores indre flamme er endelig blevet tændt fuldt ud, og vi er blevet genfødt, vores gamle ego, vores falske ego – vores ego er således afgået.

Vi kender til den verdslige forgængelighed og vores uendelighed. Dette ændrer ALT. Vi er ikke længere interesseret i at dele os eller have ret, vi er interesseret i at forene os og leve ubetinget kærlighed – som er vores natur. Derfor er det ikke nødvendigt at løbe til nogen guruer. Find dig selv og din natur, og alt andet vil komme til dig i små bidder, helt af sig selv.

Vær dig selv, du er perfekt.

💚

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »