IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Tredje Øje, åben?

Venner, ved I, hvad ånd er? Dit øje har altid været åbent, du ser, du hører, du ved alt, og nogengange taler en stemme til dig. Det kommer fra øjet, ved du, hvem der er i øjet, din sjæl, og ved du, hvad det er.
Bevidsthed, luk dine øjne og prøv at se.

Den har altid været åben.

Hvis dit øje var lukket, kunne du ikke forestille dig noget som helst mentalt nul absolut ingenting. Jeg kender folk. De kan rejse i tiden i tankerne. Ja, de kan virkelig gøre meget mere. Ved du, hvorfor de kan gøre det, fordi de er klar over, at dette øje aldrig har været lukket. Venner, din kreativitet kommer fra det, og alt kommer fra det. Vi er blevet programmeret forkert, intet er lukket eller skal afkalkes venner. Kom ud af begrænsningen. Prøv at føle med øjet med de oplysninger, som jeg har delt med jer her i de sidste ti minutter. Prøv at forstå, hvilken slags verden vi lever i, og hvorfor de gør det. Hvad synes I, venner? Du er allerede aktiv.

Bevæg dig i overensstemmelse hermed!

Indtil i dag har du, fordi du ikke har oplevet denne information i din programmerede karriere, selv programmeret din hjerne, det vil sige, du har altid undertrykt dig selv. Jo mere moden du blev, jo mere ville du vide, og på et tidspunkt oplevede du, at der er mere, end vi ved, og så opgav du dig til illusionen. At noget var lukket i dig, hvorfor kun fordi du ikke vidste hvordan, du kan ikke gøre noget ved det, det var et program, der undertrykte dig, selv om alt er der.
Så og hvis du nu deltager i et kursus. For at kunne aktivere noget på en eller anden måde, antager din hjerne, at du er begrænset. Nu spørger jeg dig: Hvem begrænser dig?

Jeg vil tale lidt mere om det om et øjeblik.

Så venner, hvis vi nu forstår alt dette en lille smule, så kan vi også forstå, hvad de, der ønsker at aktivere os, eller afkalker,at det hjælper faktisk slet ikke, men vi er blevet programmeret. da vi opbyggede vores hjerne, at vi har brug for noget for at blive aktiveret, for at kunne se, for at kunne gøre dette. Så fortæller vi os selv, at vi er begrænsede, de programmerer os.

Og venner, illusionerne er så stærke, og matrixen er så stærk. Det er deres instrumenter. Alle, der giver sådanne kurser og formodes at have så meget viden om det, tror, at de er aktiverede. Nej, han er bare en figur i illusionen, en superfigur, som virkede, og det er derfor, at matrixen støtter denne figur.

Venner, lad jer ikke længere narre. Du afgiver din energi uden at vide det, du er aktiv, måske ikke direkte, men du bliver en lille smule, jo mere du er involveret med dig selv. Jo mere man forsøger at lære noget udefra, jo mere kører man. Jo mere I distraherer jer selv.

Fortsæt med at stole på dig selv, og lyt til dit hjerte. På et tidspunkt vil en stemme tale til dig.

Lyt til den stemme, der nu vil tale til dig fra dit hjerte.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »