We The People united not divided…

t.me/danmarkvaagner

Styrke

Vi er alle utroligt stærke, det er kun derfor, at man forsøger at få os til at tro – at vi er små og ubetydelige. De har endda gjort det så langt, at vores egen familie og venner også forsøger at få os til at føle os sådan, så snart vi ikke længere er, hvad de forventer, at vi skal være.

Vores sande styrke afslører sig, så snart vi fjerner alle programmer og kun lever vores væsen uden det mindste kompromis. For så falder maskerne, og de sande grimasser afslører sig endelig. Pludselig er intet det samme, som det altid har været. Gudskelov! For før det var det bare en rolle, der skiftede afhængigt af begivenheden, men som blev spillet konstant.

Men hvorfor? I søgen efter kærlighed, mangel på selvkærlighed og håbet om anerkendelse og lidt opmærksomhed. Men det var vores falske selv, fra nu af er vi stolte, ærefulde, yndefulde, sublime og fjerlette. Vi passer til min form, og for os er der ingen etiketter eller dogmer.

Forfatter

  • Lin Ajna G o m n t u

    fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen! Velsignelser og taknemmelighed, 🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer https://danmarkvaagner.dk/copyright/