IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Smaragdordenen – Emerald Order

Den første emanation af det primære lydfelt, som repræsenterer den første individualisering af Gudskilden, er Smaragdordenen. En del af den kosmiske treenighed. Se Den Trefoldige Grundlæggerflamme.

Smaragdordenen af Elohim såede Anuhazi Feline Elohim racerne gennem Lyrans 12. stjerneport, Aramatena. De er også kendt som grundlæggerne af Christos-racen, de Eieyani-gralslinjer, der omfatter Oraphim.

Smaragdordenen er grundlæggerne af de interdimensionelle frie verdensråd, som er resultatet af den paliadorianske pagt, der skal sikre, at alle sjæle, der er gået tabt i den faldne eller fantom-matrix, vender tilbage til Gudskilden.

hent energibillede

Den vogtende vært

Guardian Host og deres familier er synonyme med de ældste Christos fra Krystal Star, Lyran-Siran Founders, Holy Emerald Order, Gold Order RA Confederacy, Amethyst Order of the Ancient Master Builders and Architects, som stammer fra Master Christos Collective, der beskytter Law of One, som er den opstigende vej til GSF, for at ethvert væsen kan stige op, udvikle sin bevidsthed og eksistere som Gud, suveræn og fri.

De kongelige huse i Lyra

Treenigheden af Smaragdordenens, Guldordenens og Ametystordenens inkarnationer, der er sået i det fjerde harmoniske univers i Lyranmatrixen, er kendt som de kongelige huse.

Det Interdimensionelle Frie Verdensråd

Smaragdordenen er de oprindelige grundlæggere af de Interdimensionelle Frie Verdensråd, som et resultat af den paliadorianske pagt, der skal sikre, at alle sjæle, der er gået tabt i Fantommatrixen, vender tilbage til Gudskilden. Som følge heraf kaldes planen om at genoprette åndelig frihed og opstigning til sektionerne Tara i den faldne matrix også for Smaragdpagten.

Anuhazi

hent fuld størrelse

De første linjer af de vigtigste oprindelige Lyran-Elohim-Feline humanoide racer blev også kaldt Anuhazi af Smaragdordenen. Anuhazi legemliggjorde som flydende lys biologiske former af de oprindelige Christos racer i dette univers, der eksisterer i de Solare Logos felter i Lyra-Aramatena og er de Grundlægger emanationer, der legemliggjorde arkitekturen af den Kosmiske Suveræne Lov af En, som omfatter de gamle bygmester skabeloner af Guds skaber kode. Lyran-Elohim-Felines overvågede Sirians, så de kunne være værter for udsåningen af 12-strenget DNA-genetik på 5D-planeten Tara til legemliggørelse af Christos-racen. Efter Taras fald trådte Anuhazi ned i de lavere dimensioner gennem Azurites og Oraphims 24-48 DNA-strengs skabelon for at skabe de interdimensionelle frie verdensråd. Dette var for at beskytte og legemliggøre de universelle Stargate-steder for at reparere AI-skader og for at samle og beskytte det kongelige hus Lyras oprindelige genetiske bibliotek, som var kildekoden til Christos-formerne[1].

Guardians

hent fuld størrelse

Guardian Alliance ledes af Elohim Emerald Order Breneau, som støtter de Guardians, der er inkarneret på jorden, og som er forbundet med Christos Founder Races’ linjer. Det er Starseeds og Indigos, der har inkarneret specifikt for at genoprette Emerald Covenant eller genvinde Christos. Emerald Breneau Founders inkarnerer specifikt i de Lyran-Sirian-linjer, der stammer fra Sirius B, som de blå Azurites og Oraphim. Christos Founder Races mission omfatter at støtte den vej til afsløring, der fører til planetarisk frigørelse og opstigning, og at tilvejebringe optegnelserne til vidneudsagn på vegne af jorden og menneskeheden for at blive befriet fra deres AI-fremmede undertrykkere og for at få adgang til det interdimensionelle frie verdensråd.

Smaragdordenens tilbagevenden

Smaragdordenens tilbagevenden gennem Arthurs opstandelse i Albion indleder den næste aktiveringsfase under den elektriske topcyklus, hvor Smaragdkrystalhjertet genoplives på Jorden, hvilket omfatter den autentiske Kristus Michaels solsalvelse for at genoprette hans retmæssige kongedømme og solare dragelinje. Dette har en dybtgående betydning, da de Solare Rishi vender tilbage og indfører de velvillige og retmæssige Christos Solkonger til planeten Jorden, hvor Rishi vækker dem fra stasis, så de kan begynde at legemliggøre sig i materie for at aktivere deres Solare Dragelinje.

Emerald Founder Records

De kosmiske grundlæggere lovede os med Smaragdpagten, at alle sjæle i dette faldne univers til sidst ville blive fundet og bragt tilbage til deres oprindelige åndelige hjem. Dette var den oprindelige guddommelige plan for åndelig opstigning, den evolutionære rejse gennem de astrologiske tidsaldre og tidslinjer, som ville lette vores vej hjem, så vi kunne huske vores guddommelige formål og blive genforenet med Gud[2].

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »