IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Mission

Indtryk, meninger, dokumentarfilm, institutter, eksperter, kontrolleret opposition, eliter, pædofili, menneske- og børnehandel, korruption, afpresning, klan-kriminalitet, falske regeringer, ingen retfærdighed for mennesker, slaveri, rituelt misbrug, tryllekunstnere, hekse, magi (hvid og sort), dimensioner, archons, extraterrestriske væsener, kunstig intelligens, MK-Ultra, programmering, besættelse og og og og….

Der er så mange emner, og stort set ingen kender #sandheden. Jeg #fastholder faktisk, at ingen her på dette niveau kender #sandheden, INGEN. Ingen kontrollant, ingen mester, ingen guru, ingen indianer, ingen skuespiller – INGEN. Så hvorfor spilder du din tid på at håbe på at finde ud af noget sandt et eller andet sted, og hvad ville det gavne dig på det tidspunkt?

Jeg ved, at jeg intet ved – det bliver mere og mere klart for mig. Så snart jeg har en anelse om at tænke – at vide noget, oplever jeg på en eller anden måde det modsatte. Men jeg vil fortælle dig, hvordan det er – i øjeblikket ønsker jeg ikke at vide noget, jeg vil bare være. At få min #fred og #leve i #fred i mit #hjerte. Det er nok det, som de fleste #mennesker ønsker, fordi mange #sjæle er søgende.

Desværre mister alt for mange sjæle sig selv i denne proces, fordi de falder for gatekeepers eller mister lysten til at leve. Jeg kan godt forstå, når sjæle er trætte af livet, for hvis vi skal være ærlige, er det også meget, meget udmattende og trist her stadigvæk.

For mit vedkommende har jeg i hvert fald besluttet mig for kun at #beskæftige mig #med #mig #selv. Hvis der ikke længere er elektricitet og internet – hvilket jeg håber – har jeg stadig nogle bøger på lager, som jeg kan hengive mig til, hvis jeg har lyst til det. Men indtil da vil jeg kun tro på mig selv, for jeg kan #mærke, hvordan denne forvirring tynger min #energi.

Mit mål er at blive vanvittig. At sortere mine tanker og finde frem til min #sandhed i mig selv. Jeg vil heller ikke længere lade mig distrahere af dette system og vil ikke længere deltage i nogen spil. Det er kun skabt for at suge din #energi og aflede din #opmærksomhed fra det, der er #vigtigt.

#Jeg vil først hvile, når jeg har bragt mig selv, mit hjerte, min #ånd og min #sjæl i perfekt #harmoni og får lov til at udføre min tjeneste for andre. Først er det nødvendigt at #hjælpe #sig #selv for at kunne hjælpe andre. Alle rejser i deres eget tempo her, så vær tålmodig, det vigtigste er, at folk begiver sig ud på vejen – alt andet vil ske på den måde, der er bedst for hver enkelt.

Vær dig selv, du er perfekt.

JEG ER – I AM

Lin

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »