IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Metoder til manipulation af mørke kræfter

Når man har kontrol over tankerne i sit sind, har man kontrol over retningen og handlingerne i den fysiske krop, alle dens dele og genvinding af sjælsenergierne. Den, der kontrollerer sindet, kontrollerer sjælen.

Psyko-spirituel krigsførelse gennem teknologisk Mind Control for at skabe frygt og traumer bruges til at kontrollere masserne på en række forskellige måder. Gud, religiøs vold, kønsspørgsmål og seksualitet er de mest tankekontrollerede og manipulerede trossystemer, som NAA og deres menneskelige magtelite fremmer for at fortsætte deres slaveri og vampyrisme af menneskeheden.

Årsag og virkning – tilbageslag

Hvis vi bliver ved med at have behov for at bruge kontrol- eller manipulationsmetoder i vores daglige liv, vil vi opleve Årsag og Virkning-tilbageslaget, eller den karmiske tilbagevenden af mental bundethed til de gamle destruktive mønstre af egoistisk adfærd. Dette er forvirrende for mange mennesker på jorden, der modtager Årsag og Virkning-backlash nu, fordi de bliver sendt tilbage til den energi, som de gentagne gange har skabt med deres falske identitet i det planetariske felt. Jo mere en person bevidst har bedraget andre, jo flere energier af selvbedrag og forvirring vil de møde i det ydre. De metoder, der plejede at fungere rigtig godt for dem i den materielle verden, når de blev belønnet med masser af penge eller magt, fungerer ikke længere for dem i den nye tidslinje. De er ikke klar over, at lovene i denne virkelighed er ved at ændre sig til at være baseret på kærlighedens kræfter, og derfor må deres overbevisninger, adfærd og handlinger blive mere gennemsigtige og ærlige for at imødekomme denne ændring. Modreaktionen på at modtage negativ energi, som en person har sendt ud i feltet, sker med større intensitet og hurtigere timing. Mørke entiteter hopper på den negative energi, når den genereres, og forstærker den i de kollektive felter, så meget som de kan. Dette intensiverer virkningen af den negative energi, som kan ses som de manifesterede kræfter af kaos, forvirring og sindssyge, da den bliver returneret til sin kausalitet i det kollektive felt. Fra det kollektive felt bliver de mennesker, der resonerer med de negative kræfter, individuelle kanaler eller beholdere for kaotiske udtryk. Fordi de ikke ved, hvad de skal gøre med den utrolige mængde negativitet, der opbygges inden i dem, er de forvirrede, fortabte og handler på selvdestruktive måder.

At skelne mellem ånder

De fleste mennesker er ikke klar over, at der findes mørke ånder, som tildeles bestemte formål af de mennesker og ikke-mennesker, der påkalder dem. Vi lever i en multidimensionel verden med alle tænkelige former for åndekraft. Der er hadets ånder, voldtægtens ånder, fattigdommens ånder og pædofiliens ånder. Vi ønsker ikke at kommunikere med disse ånder, medmindre vi er kvalificerede til at udføre udfrielse (transitering). De fleste af disse kollektive kræfter af ånder var engang jordiske mennesker, som med tiden blev bundet til et bevidsthedstema, fra deres egne gentagne handlinger af at begå det samme. Det er vigtigt at forstå, at absolut alt på planeten har en eller anden form for bevidsthed eller ånd. Når du observerer, at det fungerer en masse i verden, så betyder det, at der er en form for bevidsthedsånd bag den handling. Der findes mørke ånder, og der findes sandhed og lyse ånder. Disse lavere ånder bliver manipuleret og legemliggjort af mennesker. Det er bevidsthedens natur, så det er vigtigt at skelne mellem de åndelige kræfters natur.

Frygt-taktik

Dette kan være en hjælp til at forstå de frygttaktikker, som de mørke kræfter bruger til at manipulere og distrahere de lyse arbejdere.

 1. Astrallegeme-infiltrationer: Mange lysarbejdere sidder fast i den astrale verden, en Phantom Matrix, som ikke er et oplyst plan, men vrangforestillinger og fantasier, som de tror er sande; det skyldes en manglende forståelse af deres åndelige selv og en manglende skelneevne.
 2. Video- eller lydfilm: At projicere holografiske indsatser af kunstige maskiner ind i en persons krop (mentalt følelsesmæssigt) eller ind i bevidsthedsniveauerne under drømmetilstand for at manipulere væsenet er et andet niveau af Mind Control-manipulation.
 3. Brug af negativ form og deres restenergi til at skabe forvirring og manipulere med væsenet. Negativ form er en form for karma eller miasma, der udvindes som en splint eller negativ projektion fra vores samtidige inkarnationer, hvor vi havde et traume eller en begivenhed, der kunne bruges til at manipulere nutiden. At skabe en byrde af karma, der ville gøre det ekstremt tæt for lysarbejderen, hvor traumet af denne smerte vejer tungt på lysarbejderen.
 4. At bruge smertefulde erindringer fra andre liv eller det nuværende liv til at skabe smerte og kontrollere personen.
 5. Brug af isolationsteknikker, offergørelse eller bagvaskelse af personens karakter, så vedkommende bliver udpeget. Dette sker ofte inden for lederskab, da det mørke ikke ønsker åndelige ledere.
 6. Udspille scenarier med bedrag og forræderi i de nære familierelationer.
 7. Besættelse af ustabile personligheder og deres kroppe til brug for at dirigere mørke kræfter til at forvolde skade. Ustabile personer kan bruges som portaler for brug af mørke kræfter.

Karakteristisk for en ustabil person – hurtigt skiftende humør. På grund af deres usikkerhed forsøger de hurtigt at kontrollere deres omgivelser, så de passer ind i deres situation og trossystem, har ofte kaotiske forhold til folk omkring sig, går fra den ene følelsesmæssige krise til den anden og udviser ofte afhængighed. De kan have afhængighed og separationsangst samt problemer med deres eget image sammen med følelser af tomhed og tristhed. De har et dominerende ego, og hvis de ikke kan kontrollere situationen, får de et raserianfald, eller de bliver vrede, og på dette tidspunkt er personen ekstremt sårbar over for mørk besættelse eller tankekontrol. Mange af disse negative adfærdsmønstre er åndeligt krænkende og kaldes Archontic Deception Behaviors.

Alien Predator bruger Victimizer-software

Også Victim-Victimizer Mind Control-softwareprogrammet og dets brug fra “rovdyrstyrker” i NAA, der bruges til at håndhæve slaveriet af menneskeheden gennem den patriarkalske elitistiske programmering af den falske konge af tyranni. Man kan være opmærksom på den cyklus, hvor rovdyrsstyrken bruger Victim-Victimizer-softwaren til at kontrollere mennesker for at gennemtvinge deres eget slaveri og tortur. Det er et Mind Slide- og/eller Holographic Insert-program, hvor mennesker fuldstændig ignorerer ikke-godkendte ord, udtryk eller emner, der involverer deres slaveri eller tortur, selv hvis de står ansigt til ansigt med dem. Hvis de står over for dem, kan rovdyret true deres liv, deres karriere og deres familie gennem denne software for at påvirke offentlighedens eller gruppers opfattelse for at tilskynde til forfølgelse. Det kan ske, når personen er klar over, at han eller hun er blevet udset som mål for forfølgelse, eller personen er slet ikke klar over, at begivenhederne bliver påvirket af denne målretningssoftware Alien Machinery.

Åndelige ledere og dem, der gør fremskridt inden for visse “ikke-godkendte” områder af offentlig diskussion, såsom rumvæsener, UFO’er, bortførelsessager, rumvæsenimplantater, satanisk brug af børneofring, pædofili, Moloch-insignier for SRA og fuld afsløring af menneskehedens sande historie – vil blive udset som mål for viktimisering og karaktermord.

V/V Casestudie

Victim-Victimizer- eller VV-målretningsprogrammet er en generel definition af det, jeg har oplevet i mange år nu, som åndelig “leder” (som standard) og forvalter af dette indhold gennem årene. Dette er kommet gennem nogle af fællesskabets medlemmer, ikke-fællesskabets medlemmer, eksterne e-mails fra folk, internetforfølgere, desinformationsfolk osv. Du kan læse mere i V/V Case Study (Kommer sener).

Programmering af ofre

I Victim-Victimizer- eller VV-programmering er det uheldige resultat, at ustabile mennesker, der ikke har foretaget megen mental eller følelsesmæssig clearing og har opbygget skjult smerte og traumer, let kan kontrolleres og manipuleres af mørke kræfter til at udspille deres frygt i 2D eller det lavere sind. Den slags mennesker bliver bevidstløse og flipper meget let ud, er meget svage spirituelt, har lav impulskontrol og er i høj risiko for brug af mørke portaler eller besættelse. NAA og de mørke kræfter vil pleje og manipulere disse ustabile mennesker til at angribe dig direkte. Vi skal alle være opmærksomme på dette og tage skridt til at forsvare os selv ved ikke at lade denne slags mennesker komme for tæt på os eller ind i vores hjem (når det er muligt). Problemet er, at bedrageriske ånder eller mørke kræfter vil finde måder at infiltrere folks svagheder på og langsomt få dem til at flippe ud uden nogen form for åbenlys grund. For nylig oplevede vi dette i vores fællesskab, og i løbet af den sidste uge havde jeg en Black Faced Reptilian med gule øjne, der viste mig, at han var ansvarlig for at skabe alt det nylige energetiske kaos i vores gruppe. De har en tendens til at være utroligt arrogante, og de kan godt lide at efterlade deres spor, hvilket er en måde at sige F-you på. Så det er godt at huske, at disse ustabile, forvirrede og svage mennesker bliver brugt som brikker i et større krigsspil, og for det meste er det ikke personen selv, der bevidst forstår, hvad han eller hun gør, men disse kræfter, der manipulerer personen til at udvise bizar og endda vanvittig adfærd. Jeg har haft disse oplevelser så mange gange, at jeg desværre ikke tror, at denne mørke strategi kommer til at slutte i den nærmeste fremtid. Så efterhånden som vi får mere erfaring med mørke angreb og accepterer det som en realitet på denne jord, bliver processen faktisk lettere. Den største udfordring er den energetiske dræning og afledning, det skaber ved at bringe dig ud af kurs (tidslinjer), hvilket er deres primære motivation.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »