united not divided…

Email: info[æd]danmarkvaagner[dot]dk

Jo mere sprøjtet, jo mere indlysende bliver ALTING.

Venner, jeg tænkte meget over det. Og jeg er af den opfattelse, at disse chemtrails, som de sprøjter ud hver dag, slet ikke har nogen virkning på nogle [m e n n e s k e r].
I hvert fald ikke psykisk og mentalt og åndeligt, de fysiske vil nok ikke kunne forhindres, medmindre denne person kender til det og forbereder sig derefter.
Alle de psykologiske tilstande, der er forårsaget af chemtrails, vil ikke længere have nogen virkning på disse [m e n n e s k e r].
Venner, jeg er af den opfattelse, at jo mere de sprøjter, jo mere ser jeg det,
det er utroligt, I vil sikkert se mere og mere og det er utroligt, det er tydeligt, at de alle sover og det er åbenlyst, og det er åbenlyst, og jeg tror, at det hænger sammen med det.
Så jeg tror virkelig, at det har en anderledes hvad mener du med anderledes effekt på os for mange [m e n n e s k e r], vi kan se mere og mere. Mærkeligt nok. Det kan jo bare være mine tanker. Jeg har i hvert fald et meget stærkt indtryk af, at det går i den retning, fordi det vil altid være tydeligt, det vil altid være mere åbenlyst. Det vil altid være brutalt tydeligt.

Stol på jeres [intuition] venner indtil senere.

Det ser ud til at disse forhold giver døvhed og dumhed hos nogle væsener, men det modsatte hos [m e n n e s k e r].

Jo mere sprøjtet, jo mere indlysende bliver ALTING.

Forfatter