united not divided…

t.me/danmarkvaagner

Jeg #udstråler #lys

Jeg forbinder mig ikke med #frekvensen af frygt, og derfor oplever jeg ikke nogen af dens virkninger på mig.
Jeg er en utilgængelig og uforenelig #energikilde for den lavere #vibrationsoplevelse.
Jeg #udstråler #lys, #kærlighed, #healingsenergi og gammel #visdom.
De oplysninger, jeg deler, er neutrale og uden tilknytning.

ALT, hvad du oplever, er #din #egen #energi, der #afslører din #opfattelse og #dit #trossystem.

Jeg er et #menneske med en #bevidsthed fra #fremtiden, en #budbringer og en påmindelse, som har til opgave at #elske, #helbrede, #beskytte, #bevare, #balancere #energier, holde døren åben, #bringe det nye #frem og ødelægge trusler!!!!

1111

144000

Forfatter

  • Lin Ajna G o m n t u

    fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen! Velsignelser og taknemmelighed, 🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer https://danmarkvaagner.dk/copyright/