united not divided…

t.me/danmarkvaagner

Jeg forbinder mig ikke

Jeg forbinder mig ikke med #rekvensen af frygt, og derfor oplever jeg ikke dens #virkninger på mig.
Jeg er en utilgængelig og uforenelig #energikilde for den lavere vibrationsoplevelse.
Jeg #udstråler #lys, #kærlighed, #healingsenergi og gammel #visdom.
De oplysninger, jeg deler, er neutrale og uden tilknytning.

#ALT, hvad du #oplever, er #din egen #energi, der #afslører din #opfattelse.

Jeg er et #menneske med en #bevidsthed fra #fremtiden, en #budbringer og en #påmindelse, hvis job det er at #elske, #heale, #beskytte, #bevare, #balancere #energier, holde døren #åben, bringe det nye over og ødelægge trusler!!!!

Forfatter

  • Lin Ajna G o m n t u

    fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen! Velsignelser og taknemmelighed, 🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer https://danmarkvaagner.dk/copyright/