IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Kodeord Fritaget

INGEN DOKUMENTATIONSKRAV FOR MUNDBIND ELLER NEGATIV CORONA-TEST, HVIS DU VÆLGER AT VÆRE FRITAGET.

Du er suveræn!

Læs også mere på https://danmarkvaagner.dk/gud-suveraen-fri-gsf/

Vi i Danmark Vågner mener naturligvis at alle mennesker er suveræne, og ikke kan påtvinges noget.

At være suveræn handler om, at tage kontrollen tilbage til dig selv. Med dette følger også et ansvar. Når du vælger at du ikke længere vil være “slave” eller “offer”, så betyder det også, at du tager livet i egne hænder. 

Vi kan ikke gøre dig til suveræn. Det skal du selv gøre! 

Du kan ikke gå ind i en forretning eller på en hjemmeside og få en pille, der gør dig til suveræn. Hele forståelsen af at du er suveræn skal du skabe inde i dig selv <3

Dette er EN stor øvelse i at tage vores suverænitet tilbage. Selv bekendtgørelserne lægger op til den erkendelse: Ingen af dem nævner noget om dokumentationskrav for (selvvalgte suveræne – og deraf) fritagede medlemmer af det danske samfund.

Du kan – om suverænt menneske – vælge, at være fritaget og det kræver ikke dokumentation eller lægeerklæring.

Du bestemmer selv om du er fritaget fra mundbind og corona-test, af medicinske, fysiske eller psykiske årsager og du skal IKKE dokumentere dette. Kun de der TROR de ikke er undtaget skal fremvise dokumentation. Det vil sige, hvis du vælger, at lade dig teste, skal du fremvise dokumentation for at du er blevet testet.. 😉 Hvis du vælger, at du er fritaget, så skal du ikke fremvise dokumentation for, at du er fritaget. Husk at være kærlig og tålmodig med dig selv. At finde tilbage til din suverænitet, din frihed og dit vågne bevidste “jeg” tager tid – og vi må alle kravle før vi kan gå. Lorie Ladd sammenligner det med at løbe et maraton.. og af og til kræver det altså at vi lige stopper for at tage en tår vand. Men klap dig selv på skulderen..! For alt, hvad du gør, alle dine “baby steps” tæller både hos dig selv og i det store billede. Tak for det – og tak for dig <3 Hør Lorie Ladd her Nedenfor kan du se eksempler på, hvor du finder undtagelsen og henvisning til at der IKKE er krav om dokumentation (heller ikke for selvvalgt) undtagelse. Du kan også vælge, at printe dette dokument ud og vise til erhvervsdrivende og andre, som er omfattet af reglerne om krav til at kontrollere gæster/kunders mundbinds-, vaccine- og testoplysninger. Klik på billedet for at downloade – OG HUSK AT HOLDE ØJE MED ÆNDRINGER. SCAN JÆVNLIGT KODEN FORNEDEN PÅ DOKUMENTET.

Mundbind og test på skoler:

Spørg skolen om de overholder fritagelsesreglerne for for hhv mundbind, samt krav om Coronatest, efter h.h.v. Bekendtgørelse 176 og  Bekendtgørelse 535. Hvis de ikke ved det, så oplys at du er fritaget og at der for fritagede personer INTET DOKUMENTATIONSKRAV er…! Det er kun personer, som vælger at lade sig teste, der skal fremvise dokumentation.

Du behøver altså ikke hverken mundtligt eller skriftlig, at oplyse om årsagen til, at du er fritaget. Og du behøver ikke en lægeerklæring.  Bekendtgørelsen 535 finder du ved at klikke herBekendtgørelse 176 finder du ved at klikke her Du bestemmer selv om du vil være fritaget for Coronatest, akkurat som med mundbind og visir. Hvis skolen henviser til Udenrigsminiteriets vejledning til skoler, så skal du fastholde, at det er bekendtgørelsen, der gælder. Og HUSK…! Det er ikke dig, som skal bevise du har ret – det er skolen. Hvis de har en anden opfattelse end dig, så bed DEM om at dokumentere det. Skolen stiller kravet – skolen stiller bevisførelsen.  Opstår der uenighed – så husk at indgå en aftale med skolen om, at du eller dit barn selvfølgelig er fritaget i perioden frem til sagen er afklaret. Danmark Vågner tager rundt til skolerne i Danmark og snakker med de unge og hvem der ellers har interesse. Tjek vores Tour Plan eller skriv til os, hvis vi skal komme til din skole.

Forældreansvarslov

Som forældre har du både et ansvar og nogle rettigheder. 

§ 1. I alle forhold, som er omfattet af denne lov, skal hensynet til barnets bedste og barnets ret til trivsel og beskyttelse komme i første række.

§ 1 a. Børn og unge under 18 år er under forældremyndighed, medmindre de har indgået ægteskab.

§ 2. Forældremyndighedens indehaver skal drage omsorg for barnet og kan træffe afgørelse om dets personlige forhold ud fra barnets interesse og behov.

Stk. 2. Barnet har ret til omsorg og tryghed. Det skal behandles med respekt for sin person og må ikke udsættes for legemlig afstraffelse eller anden krænkende behandling.

Læs mere her

Mundbind og test på arbejdspladsen

På det private arbejdsmarked ser det en smule anderledes ud. 

Her kan du stadig henvise til Bekendtgørelse 176 vedr. mundbind.

Det er vigtigt, at forstå at LOV nr 1641 af 19/11/2020 (blev kendt som LF102) ikke er et lovkrav om test på arbejdspladsen – men “kun” er en lov, der giver arbejdsgiveren MULIGHED for, at pålægge lønmodtageren at blive testet.

Her bliver det altså et spørgsmål om, hvorvidt arbejdsgiveren ønsker, at udnytte den adgang der er givet til at pålægge lønmodtagere at blive testet. Og krav om test beror udelukkende på arbejdsgiverens skøn og fortolkning af situationen.

Og – § 5: En ansat, der ikke efterkommer et pålæg om test – vil kunne mødes med ansættelsesretlige sanktioner. Hvilket groft sagt vil sige, at du kan blive fyret, hvis du nægter, at lade dig teste.

Står du således i en situation, hvor din arbejdsgiver benytter sin adgang til, at kræve dig testet anbefaler vi dig, at benytte en “NoA PCR test”.

I stedet for, at nægte, at lade dig teste skal du bede din arbejdsgiver om, at underskrive “NoA PCR test”. Tricket er dog, at arbejdsgiver formentlig ikke ønsker, at underskrive “NoA PCR test” – og at I således ikke kan indgå en aftale om at du skal testes.

Sæt dig godt ind i, hvordan “NoA PCR test” skal bruges. Læs mere her

Find NoA PCR test her

Mundbind og test – udendørsattraktioner:

Hvis du gerne vil ind i en udendørs attraktion, fx Zoo eller Tivoli, så ring til dem først og hør om de overholder fritagelsesreglerne for for hhv mundbind, samt krav om Coronatest, efter Bekendtgørelse 176 og Bekendtgørelse 296.Hvis de ikke ved det, så oplys at du er fritaget og at der for fritagede personer INTET DOKUMENTATIONSKRAV er…!Det er kun personer, som vælger at lade sig teste, der skal fremvise dokumentation for testen. Du behøver altså ikke hverken mundtligt eller skriftlig, at oplyse om årsagen til, at du er fritaget. Og du behøver ikke en lægeerklæring. Du bestemmer selv om du vil være fritaget for Coronatest, akkurat som med mundbind og visir. Se bekendtgørelsen 296 her Bekendtgørelse 176 finder du ved at klikke her 

Gå (tilbage) til siden Hvordan og Hvorfor

Support

Vi ved, at det danske folk er bekymrede for regeringens grumme krav og restriktioner. Det har gjort at vi har fået overvældende mange henvendelser med spørgsmål om enkeltsager. Vi takker for jeres henvendelser og håber at vores gennemgang her på siden kan hjælper jer videre.

Vi har gjort det så spiseligt, som vi føler vi kan, men grundlæggende skal du selv skabe din egen suverænitet. 

Du er den..!

Skulle der alligevel opstå tvivl, afholder vores NoA supportere Lin, et ugentligt zoom/telegram-møde, hvor der er mulighed for, at stille spørgsmål. Du kan deltage ved at donére kr. 300,- til Danmark Vågner Kontakt os her.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »