Hjem

Dette er din side

Uanset hvem du er, ønsker vi, at række ud til dig, som er begyndt, at undre dig og ikke ved, hvor du skal gå hen med dine spørgsmål.
Vi ønsker, at samles, som befolkning om vores spørgsmål og svar og vi ønsker at tilbyde oplysning på et validt og veldokumenteret grundlag, samt at etablere en række praktiske og konkrete tiltag imod påbud, tvang og restriktioner, der krænker vores rettigheder som menneske og udsætter os for sundhedsrisiko.

Flere steder i verden er der ligeledes poppet fællesskaber op, som samler læger og andre sundhedsfaglige. Fælles er at de deler faglige veldokumenterede oplysninger om den Globale COVID-19 situation.
Danmark mangler sådan et tiltag. Det er vort ønske at skabe en platform som samler denne viden. Vi ønsker at skabe et lægefagligt fællesskab og på sigt etablere konferencer, hvor læger m.fl får mulighed for dels at udveksle viden, dels at organisere sig.

Men uanset din bagrund – har du spørgsmål, viden eller ressourcer du vil dele med resten af befolkningen, så er det dig vi har brug for.

Denne side er også dit ansvar. Kender du typen, der bare står på sidelinjen og råber af dommeren og alle spillerne? Det er jo altid dejlig med engagerede tilskuere, men mener du at du kan gøre os endnu bedre så meld dig på banen med dine in-put.

Vores mærkesager er folkesundhed og menneskerettigheder. Danmark Vågner byder alle velkommen, også selvom du kun brænder for dele af vores arbejde.

Velkommen til vores fællesskab

Seneste nyt

Danmark Vågner logo

Tilmeld dig på vores ny telegram gruppe og få løbende opdateringer.

Følge vores telegramkannal: https://t.me/danmarkvaagner

Kom med i vores gruppe: https://t.me/danmarkvaagnergruppe

eller find os på: https://twitter.com/Danmark_Vaagner

Tilmelding nyhedsbrev: