IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Frekvensen svinger

Så kære venner, jeg ønsker jer en smuk dag, og jeg har en lille ting at dele, som er meget, meget vigtig, så jeres sind og jeres bevidsthed ikke bliver påvirket af dette. Især dit sind, fordi dine øjne kan se ting, som dit sind ikke kan klassificere, og derfor kan du psykologisk gøre ting, som du ikke har lyst til at gøre.

Og det behøver du ikke, for det kan kun trække dig ned og bringe dig ind i en frygtfrekvens og bla bla bla venner. Blandt os mennesker på dette niveau er der kildeløse væsener, som er kontrollerede og programmerede, men der er en anden gruppe af kildeløse væsener, som dukker op ud af ingenting, som endda kan ændre sig optisk, som nogle gange begår fejl, og nogle mennesker kan se det nu, især fordi energien svinger, niveauets frekvens er total Svingende, og der er en ubalance.

Det betyder, at nogle mennesker virkelig kan se den sande virkelighed ved at droppe deres manipulerede optiske syn. Disse væsener mister ikke deres evner, men mennesker får evner og kan se disse væsener, som nogle mennesker får. Dette forårsager chokudbrud, som de ikke kan klassificere rationelt og derfor også oplever visse følelsesmæssige udbrud og derefter handler og bliver direkte skøre venner.

Hvis du kan se noget som dette eller vil se noget som dette på et tidspunkt, er disse væsener nu i stigende grad blandt os, de rejser for det meste i massebevidsthed. Ligesom busser og tog. Offentlig transport, de bruger kun offentlig transport, fordi de kun kan overleve gennem de kildeløses bevidsthed. De kontrollerer kilden, de er altid nødt til at være overalt, og overalt er de flere.

Folk kender dem under, men det er alle afledte camouflager. De skjuler, at de er digitale entiteter, der kan få sig selv til at fremstå digitalt hvor som helst og når som helst, de kan projicere dit udseende. De kan formere sig, de kan få alle venner, de er mesterprogrammører, der tilhører Matrix, og de har enorme kræfter, men de er bange for mennesker.

Ja, jeg vil forklare dig det på en anden måde engang, jeg ville bare forklare dig, at disse væsener er overalt nu, når du ser noget som det, reagerer ikke på det, lave ikke en bølge, der bare forsvinder. I fik ikke denne evne til at lide under dette udbrud der og overgive jer til denne frekvens, men for at udvikle jer med den, vil I få endnu stærkere kræfter, dette er kun begyndelsen venner, bliv ikke involveret i trenden og reager så ikke på den.

Vær opmærksomme på jer selv, vær opmærksomme på jeres frekvensområde, beskyt jeres energi og lad være med at følge denne trend, for alt har en årsag. Du oplever dette, hvis du har oplevet det, hvis du ikke har, vil du sikkert opleve det et eller andet sted, hvis de er overalt, hvis du kommer til at opleve det, skal du forblive rolig, de kan ikke gøre dig noget, jeg giver dig mit ord, så længe du forbliver rolig og ved, hvem du er. Ingen kan gøre dig noget, bare slap af. Alt dette har at gøre med åndelig udvikling, som folk bør acceptere og ikke lade sig manipulere af resten.

Ja, vi vil tale om dette oftere, venner. Vær venlig kun at lytte til jer selv. Selv denne information gør mig til det, du ønsker, selvfølgelig lyder det skørt. Ja, det ved jeg, men forestil jer det til senere, venner.

Dette er vigtig information.
Pas på, at du ikke bliver skør!
Hold din udvikling i tankerne og bliv ikke forvirret!

Uanset hvad der sker derude, vil du ikke reagere på det og lade det styre dig!

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »