IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

En historie om to reinkarnationer ❗️

I 1957 skete der en ulykke i den britiske by Hexham, Northumberland: To døtre, Joanna Pollock på 11 år og Jacqueline Pollock på 6 år, døde som følge af en bilulykke – føreren mistede kontrollen og fløj ud på fortovet og ramte børnene.

Nogen tid senere blev moren til de døde piger gravid igen og fødte snart tvillinger, som fik navnene Gillian og Jennifer.

Da de små begyndte at tale, bemærkede forældrene nogle underlige ting: Pigerne bad om legetøj, der havde tilhørt deres døde søstre (John og Florence fjernede alle de gamle ting fra huset, så børnene ikke kunne se dem). Da Gillian og Jennifer modtog dem, gættede de straks børnenes navne. Tvillingerne vidste ting, som kun deres søstre vidste, de viste dem straks den skole, hvor de studerede, men det vigtigste er, at hver gang pigerne så en bil, gik de i panik og udviklede sig nogle gange til ægte hysteri.

Ifølge deres mor (en overbevist katolik, der nægtede at tro på sjælevandring), krøb børnene en dag sammen, da de så en bil, og begyndte at råbe noget fra serien: “Den bil kommer lige imod dem, den slår os ihjel!” En sådan adfærd kunne let forklares, hvis Gillian og Jennifer kendte til tragedien. Men ingen fortalte dem noget.

Ligheden med de døde søstre var også tydelig i tvillingernes udseende: Gillian var tynd som Joanna, Jennifer var kraftig som Jacqueline. De holdte deres blyanter på samme måde som deres søskende. Efter den femte årsdag blev flashbacks mindre og mindre hyppige, indtil de til sidst stoppede.

Hvilke minder er der i din underbevidsthed? 🫶

Læs også mere om bevidsthed.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »