IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Det er kærlighed, der antænder dit hjerte

Mange #mennesker vil komme ind i dit liv for at hjælpe dig med at skifte til en ny og mere #autentisk version af #dig #selv. De udfordrende kan være dine største lærere. De vil lære dig om, hvad du skal undgå for at få et #fredeligt og #produktivt liv.

Vi møder mennesker på vores vej af forskellige årsager. Ikke alle er beregnet til at blive, og det er faktisk en god ting, for du bør være sammen med en person, der beundrer alle aspekter af dig. Faktisk kommer nogle #mennesker ind i vores liv som #afspejlinger af vores #usikkerhed, som ikke behandler os godt for at hjælpe os med at blive #opmærksomme på disse usikkerheder og arbejde på dem.

Det er her, #selvkærlighed kommer ind i billedet. Så der er absolut ingen grund til at klamre sig til dem, der får os til at føle, at vi ikke er gode nok. Så snart den #følelse opstår, er det et klart tegn på, at I ikke er kompatible med hinanden, og det er fuldstændig upersonligt.

Så er der dem, der på magisk vis træder ind i dit liv med #guddommelig #synkronicitet for at hjælpe dig med at lede dig til opfyldelsen af dine drømme. Du forstår endelig, hvorfor tingene ikke fungerede med nogen anden. Det er kærlighed, der antænder dit hjerte. Forårsager #uforklarlig #lykke. Føles som en utæmmet kraft. Den giver dig håb, hvor der ikke var noget før. #Følelsen af fuldstændig #indre #fred. Din #kærlighed bliver #uendelig. I tillader hinanden at give hinanden #kærlighed #frit og #betingelsesløst til hinanden for #evigt. Jeres kærlighed bliver til #poesi, og I udtrykker den som at stjæle roser fra deres læber og lægge dem på deres ører, så de kan stoppe op og lytte til jeres hjerteslag. Du taler til dem på måder, som ingen har gjort, og for allerførste gang forstår de den sande #kærligheds #sprog. Du taler til dem, som om du ikke har noget at frygte, og du ser dem i øjnene, som om du ikke har noget at skjule. I går. I dag. I morgen og i overmorgen… din #sjæl ønsker at #elske dem #evigt af hele dit #hjerte.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »