IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

CHRISTUS-OLIE

Repost @red.pill.spill

I hjernen 🧠 er der “storhjernen”. Storhjernen huser “claustrum”, lige der i midten af dit hoved.

“Claustrum” producerer en væske, og denne væske er en “OIL”. I det gamle Grækenland blev denne “OIL” kaldt “CHRISTOS”, “CHRIST”-olien.

Denne smukke “CHRISTUS-OLIE” bevæger sig ned ad rygsøjlen og når frem til “SACRAL PLEXUS”. Den nederste del af rygsøjlen kaldes halebenet – det er lige ovenover. Fem små, sammensmeltede knogler.

Ordet „Secret” kommer fra „Secret“.

“SEKRETET ER EN HEMMELIGHED” !!!!!

“Sacred Claustrum” er også kendt som historien om “SANTA CLAUS”. “Claustrum” Opstigningen gennem skorstenen. Denne væske, der flyder ned til “SOLAR PLEXUS”, er en hellig væske. Julemanden bringer gaver gennem skorstenen. Det er historien om fysiologi. Bibelen er en smuk håndbog i fysiologisk regenerering!

Det, der sker med denne væske, er, at HVER MÅNED, NÅR MÅNEN 🌑 ER I DIT SOLTEGN ☀️, bliver der plantet et frø i solar plexus, lige over sakral plexus. Solar plexus kaldes også “Betlehem”, hvor frøet bliver født. Christos skal vende tilbage til det sted, hvor den nåede mellemhjernen.

Når olien stiger op i rygmarven, øges “VIBRATION OF CHRISTOS OIL”!!! Olien differentieres i pinealkirtlen og hypofysen, før den føres ned gennem rygmarven.

Pinealkirtlen er den elektriske del, og hypofysen er den magnetiske del, “CHRISTOS”. Den ledes til rygmarven via pingala- og ida-nerverne, også kendt som kundalini og kundabuffer. Den når “SACRAL PLEXUS” og venter på spiring af frøet en gang om måneden eller 12 gange om året.

Når vi er i stand til at transformere dette frø og få det til at rejse sig, når det endelig medulla, ✝️ KORSER vegusnerven, også den pneumo-gastriske nerve, en nerve, der stammer fra hjerneområdet i pinealkirtlen og hypofysen. Den forsyner lungerne i maven. Det er et netværk af nerver.

Det kaldes “livets træ”.

🤯🤯🤯

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »