united not divided…

Email: info[æd]danmarkvaagner[dot]dk

Hej, jeg er Lin. 👋🏻👋🏻👋🏻

Hej, jeg er Lin. 👋🏻👋🏻👋🏻

Jeg har overtaget #Danmark #Vågner efter 2 års rigtig godt samarbejde, stor tak til Jette og Mette. Det er vigtigt i denne tid, at vi ser #fremad og #begynder at #udvikle os selv, på denne måde kan vi bedrer #forstår hvad der #forgår i #verden. HUSK altid #arbejde #på #dig #selv.

Jeg gennemgå i ojeblik lidt ordblindhed, vær ikke så opmærksom på stavning 🙂 min hjerne arbejder nogle gange hurtigere, end mine hænder kan skrive.

Jeg er ikke her for at fortælle dig, hvem jeg er. Jeg er her for at #støtte dig, hvis jeg kan, og for at minde dig om, hvem #DU er.

Tak, fordi du #tillader mig at være vidne til din #udfoldelse og gå ved siden af dig et stykke tid.
Jeres rejse til at #blive er #smukkere, end disse ord nogensinde kan udtrykke.

⚡️ENERGI ⚡️– Ja hvad er det ?
Jeg viste allerede som børn at det er mere som det hvad man kan se, jeg kan føle hele tiden #energien er #overalt, musik, lyd, dyr, blomster, mennesker også i objekter. Så det har betydet nogen for mig at være der hvor #energien er #bedst, og så har jeg begynd mere og mere at #skabe mig #selv den #energi den jeg har bruge for. Det har et stor betydning for mig og mit hobby/arbejde.

Også ‘IT’ udstyr er ⚡️ENERGI⚡️.
Alt jeg lever er levet med min #postiv energy based on #light = 144000 speed of light.
Det hele starter med #frequenz, #farver, #geometrie, #former og meget mere.
#Tesla og #Fibonancy har et stor #betydning til mine projecter, intension er altid #positiv og #fyld med #lys.

du kan kontakt mig via mail: info@danmarkvaagner.dk

Forfatter