united not divided…

Email: info[æd]danmarkvaagner[dot]dk

Den indre fred, harmonien i ånden i vores selv ☺️

Hvis din livshistorie er så kompleks, at den endda styrer dine #tanker og #følelser, hvis der altid er triggerpunkter, der åbner sig som et sår, så er det måske på tide for dig at finde #livsharmonien. ☺️
Alt får lov til at komme i #harmoni for at kunne erkende og acceptere det mest værdifulde af alt … dit selv!
Ved du hvad, nogle gange skal der en person til, som måske ikke har det så godt, som ikke rigtig ved, hvordan det hele fungerer, og så filosoferer vi.

Livets puslespil med brikker, der på en eller anden måde slet ikke passer sammen, i et par uger holdt jeg en og samme brik i hånden, jeg vendte den så ofte rundt og tænkte, at det måske slet ikke var min. 😅
En mærkelig brik i mit puslespil, det var helt sikkert en mandagsproduktion…jeg anerkendte den ikke. 😁
Sådan er livet og selvom man bliver ved med at sige til andre “din tid er nu” “du #fortjener det #bedste” “få hvad der kommer til dig” så accepterer man det stadig ikke for sig selv 😉
Jeg har vist glemt nogen…mig selv, den erkendelse er kommet før. 🙏
Vægten er ved at udjævne sig! ☺️
Alt er ved at komme på linje, jeg lader det ske, hvad kan der ske!!!? ✨🤗

Hav en meget #magisk dag og vær sød, glem aldrig hvor #dyrebar og #smuk du er🙏❤️🤗

Forfatter